Siyez Bulgurlu Lahana Sarması 500 Gr
Sofraların tadı tuzu olan, gözleri şenlendiren ve yemek masalarına zenginlik katan dolma ve sarma yemekleri, Türk mutfağında popüler bir yere sahip. Biz Siyez Evi olarak bu çok sevdiğimiz yemeği on iki bin yıldır genetik yapısını korumuş atalık tahılımız siyez bulguru ile hazırladık. Bu şekilde sindirimi daha kolay, bol lifli, sağlıklı, anne eli değmiş gibi lezzetli bir sarma pişirdik. Öğünlerinizi kolayca karşılayan
Siyez Yaprak Sarma ve Dolma ürünlerimiz aç-ye özelliği sayesinde yorucu hazırlama ve pişirme süreçlerinden de sizleri kurtarıyor. Üstelik, ürünler kendi ambalajında, yüksek ısı ve basınç altında otoklav denilen steril bir pişirme teknolojisi ile pişirildiği için oda sıcaklığında 6 ay boyunca ilk günkü tazeliğini koruyor.
İçindekiler | Besim Bilişimi | Ambalaj Ölçüsü & Net Miktar |
Soğan | Enerji (Kj/Kcal) 505.1011/120.62 | Net Miktar: 500 G
PP Ambalaj Ölçüsü |
Siyez Bulguru | Yağ (g) 6.54 | 14 Cm * 19 Cm |
Bitkisel Sıvı Yağ | Doymuş Yağ (g) 0.80 |
Domates Salçası | Karbonhidrat (g) 11.78 |
Biber Salçası | Şekerler (g) 3.55 |
Karabiber | Protein (g) 3.66 |
Tuz | Tuz (g) 0.73 |
Çeşni |
Nar Ekşisi |
Limon Tuzu |
Sarımsak Tozu |
İsot |
Lahana |
MUHAFAZA KOŞULLARI; Kapalı ambalajları kapalı ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Açıldıktan sonra +4 °C saklayınız. Açılmış ürünleri 3 gün içerisinde tüketiniz.
Doğrudan güneş ışığından koruyunuz. Bozuk ve açık ambalajları satın almayınız.
Alerjen ; GLÜTEN İÇERİR.
Üretim Tarihi (ÜT),Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT),Parti Seri No (PSNO) ve Gramaj (g) ambalaj üzerindedir.
TÜKETİM TAVSİYESİ; Dilerseniz Soğuk, Dilerseniz Paketi Açarak Mikrodalga
fırında 3 dk ısıtarak tüketiniz.