Sıkça Sorulan Sorular

İstanbul’da Kadıköy Koşuyolu Caddesi No:44’de Siyez Evi Fırın Cafemiz bulunmaktadır.
Koşuyolu’nda ve Sancaktepe'de yeni açtığımız İmalat Evi'mizde yapıyoruz.
Simitlerimiz ve poğaçalarımızı %100 siyez unumuzla hazırlıyoruz. 6 çeşit poğaçamızda gerçek tereyağı kullanıp, tüm çeşitlerimizi temiz içerikle hazırlıyoruz.
Simitlerimizde şeker yerine hurma suyu ve yerli susam kullamaktayız.
Evet kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.
425 TL ve üzeri alışverişinizde kargo ücretini biz karşılıyoruz.
- Siyez ürünleri glüten içermekte ancak modern buğdaydaki glütene kıyasla yarı oranda bulunmakta ve atalık tohum olduğu için de bu glüteni genlerimiz tanımakta.
- Ürünlerimizi gerçek tereyağı ve gerçek sızma zeytinyağı ile hazırlamaktayız.
Ekşi mayalı sade siyez ekmeğimizin bir dilimi yaklaşık 59 gramdır ve 114,5 kaloridir.
Ekşi hamur mayamızın kavanozunun üzerine tarifini yazdık. Ayrıca kategorilerde "SİYEZE DAİR" başlığının altında ekşi mayanın besleme bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Hayır. Biz siyez ekmeğini hazırladığımız hatta hazırlayıp pişirdiğimiz için çapraz bulaşma riski bulunmaktadır.
Evet, alıyoruz.
Hafta sonu kargonuzu kargo firmaları aldığı halde dağıtımı yapmayıp pazartesi gününe bekletmekte. Ürünlerinizi orada bekletmeyip taze olarak pazartesi kargoya vermekteyiz.
Siyezli ürünlerimizi yüzde yüz tam tane siyez unumuz ile hazırlamaktayız.
Evet, taş değirmende öğütülüyor.
Siyez buğdayının glisemik indeksi düşüktür ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Unlu mamullerimizin tatlandırılmasında şeker kullandığımız gibi meyve, bal, pekmez ve hurma suyu ile de tatlandırdığımız tatlı seçeneklerimiz bulunmaktadır.
Hurma suyu, bal, pekmez, taze ve kuru meyvelerle tatlandırdığımız ürünlerimiz bulunmaktadır.
Aslında ekmek kalıbımızın içi teflon kaplıdır. Yağ gerekmez. Yağlamak isterseniz de fırça yardımı ile çok az zeytinyağı ile yağlayabilirsiniz.
Ekşi hamur mayası beslendikten sonra buzdolabının +4 bölümünde saklanır.
Yükleniyor...
body whatsapp icon